TANULNI CSAK JÁTSZVA ÉRDEMES!


Mi ebben hiszünk:

Szervezett programok keretében találkozhatnak a gyerekrk humanoid robotokkal, szerezhetnek tapasztalatot robotok programozásában, 3D nyomtatásban, körülnézhetnek egy okosotthonban, kipróbálhatnak kiterjesztett valóság eszközöket, tájékozódhatnak a legújabb technológiai trendekről.

Azok a gyerekek, akik a programjainkon játékos módon ismerkednek meg a modern eszközökkel, nemcsak a mindennapi életben boldogulnak majd jobban, hanem komoly érdeklődés alakul ki bennük a komplex természettudományok és az informatika iránt. Ők nagyobb eséllyel választanak majd pályát ilyen területről és lesznek sikeresek a digitalizáció miatt átalakuló munkaerőpiacon.


Rólunk mondták: 


"A 2.a osztály ismét egy nagyszerű programon vett részt Anna nénivel és Éva nénivel. A gyerekek a szervezett program keretében megismerkedhettek a robotok programozásával, tapasztalatokat szerezhettek a 3D nyomtatásban, körülnézhettek egy okosotthonban. Ez egy olyan kreatív hely, ahol a gyerekek játszva tanulhattak, felfedezhették és kipróbálhatták a legújabb infokommunikációs és digitális eszközöket. Nagy élmény volt!"

-Kőbányai Harmat Általános Iskola


"Szerintem fantasztikus hely, ahol a gyerekek és a felnőttek is játszva ismerkednek a digitalizációval! Szombatonként ingyenes, és a családokat várják szeretettel! Igen, ingyenes, de regisztrálni kell! Az ott dolgozó személyzet nagyon aranyos, segítőkészek voltak. Mindenkinek mindenben segítenek. Nagy kedvenc volt a 3D nyomtatás. A központ előtt parkolni is lehet. Ajánlom mindenkinek! Nagyon nagy élmény volt a család minden tagjának! Köszönjük szépen!"

-K.A. 


"A legjobb hely a digitális technológiák bemutatására az iskolások számára, csoportos foglalkozás keretében. Akár hétvégi program családoknak is nagyon szuper."

-V.S. középiskolai tanár

"Rengeteg lehetőség van kipróbálni és programozni robotokat. Szép környezetben, barátságos, segítőkész munkatársakkal."

-H.GY. tanár