TÁBOROK

DIGITÁLIS ÉLMÉNYTÁBOROK

Napközis táborainkban a gyerekek rengeteg új ismerettel, tudással, tapasztalattal és élménnyel fognak gazdagodni:

Kipróbálhatják a 3D tervezést, nyomtatást, a mikrovezérlők programozását, robotok irányítását, greenboxos kisfilmek készítését!

2023 TÁBOROK

Legyél te a rendező!1-2. évfolyamosoknak

Animáció-készítés, LEGO-hősök, 3D nyomtatott karakterek, green box és       mikroelektronika - mindez egy helyen, egy kreatív digitális táborban.

#stopmotion #animaciokeszites #greenbox #digitálistábor #eduandfun

Robopolisz1-2. és 3-4. évfolyamosoknak

Építsünk zöld várost! Megoldásokat keresünk és találunk a energiatakarékossági problémákra, megismerkedünk a zöld energiákkal, majd izgalmas padlórobotok segítségével megalkotjuk az ideális zöld várost, Robopoliszt!

#bluebot #zoldvaros #ozobot #littleBits #digitálistábor #eduandfun

micro:ökológia3-5. évfolyamosoknak

Programozz a jövőnkért! Táborunkban mikrovezérlőket fogunk programozni, amelyek segítségével nem csak izgalmas, de környezetbarát kütyüket, működő szerkezeteket alkotunk majd a jövő fenntarthatóságáért.

#micro:bitek #tp-bot #dash #digitálistábor #eduandfun

Jövő városa5-8. évfolyamosoknak

Tervezzünk együtt egy élhető világot! Megismerkedünk a mikrovezérlőkkel, 3D nyomtatókkal, lézervágóval, és nem félünk használni őket, hogy egy élhető várost készítsünk.

#mikrovezerlo #3Dnyomtato #lezervago #digitálistábor #eduandfun #makersredbox

Global Warning 7-12. évfolyamosoknak

Klímaexpedíció a Föld körül! Ismerjük meg a globális felmelegedés okait, és találjunk rájuk megoldást a modern technológia segítségével.

#mikrovezerlo #3Dnyomtato #lezervago 

TÁBOROK RÉSZLETES LEÍRÁSA: 


LEGYÉL TE A RENDEZŐ - Készítsd el saját kisfilmedet!

1-2. évfolyamos diákoknak

Napjaink egyik leglátványosabb varázslata a mozgókép. Biztos te is gyakran rácsodálkozol a mesék izgalmas képi világára vagy a filmek trükkjeire. Táborunkban készíthetsz majd rajzolt és digitális animációt green box technikával, csodaforgót kicsiknek szánt mikroelektronika-készlet használatával. Az animációkészítés mellett a tábor során együtt fedezzük fel a 3D tervezés és nyomtatás világát, a tábor végére pedig garantáltan elkészül az első saját LEGO-kisfilmed!

IDŐPONT:

Jelenleg nem indul


MICRO:ÖKOLÓGIA - programozz a jövőnkért

3-4. évfolyamos diákok számára

Fontos neked a Földünk jövője? Ha nem riadsz meg a kihívásoktól és szívesen lennél egy fejlesztőcsapat része, te vagy a mi emberünk! A táborhét során a természeti környezetünk megóvásához keressük a modern technológia, főként a mikroelektronika nyújtotta megoldásokat.

TURNUSOK: Jelenleg nem indulROBOPOLISZ - Építsünk együtt egy zöld várost!

1-2. és 3-4. évfolyamos diákok számára (Két külön csoport)

Robopolisz egy olyan hely, amit veled együtt fogunk megtervezni és megépíteni, aztán benépesíteni robotokkal. Táborunkban fogunk programozni, maketten megjelenítjük a jövő városát. Legfőképpen pedig sokat gondolkodunk majd arról, hogyan állíthatjuk a technológiát egy fenntartható jövő szolgálatába. A táborhét során nagy hangsúlyt fektetünk a szociális kompetenciák, az együttműködés fejlesztésére, emellett olyan kihívások elé állítjuk a résztvevőket, amikben fejlődik a problémamegoldó képességük, az algoritmikus gondolkodásuk, a kreativitásuk.

IDŐPONT: Jelenleg nem indul

GLOBAL WARNING - Klímaexpedíció a Föld körül

7-12. évfolyamosok számára

A tábor során a résztvevők egy kutatóhajó legénységévé válnak, akik világkörüli expedícióra indulnak, hogy megismerjék a globális felmelegedés okait és azok összefüggéseit. A magával ragadó utazás során különböző szerepekbe helyezkedve kutatnak, mérnek, terveznek, építenek, és közben számos jól működő megoldással, illetve alkalmazkodási stratégiával találkoznak. Ebben segítségükre lesznek a modern alkotóeszközök - a 3D nyomtató, a lézervágó, és mikrokontrollerek. A csapat célja, hogy jógyakorlatokon keresztül olyan tudást szerezzenek, amit másoknak is átadva a fenntartható élet alapjait teremthetik meg.

A tábor során a szakmai anyag alapjait a Maker's Red Box adja.

#laptopok #3D nyomtató #lézervágó

TURNUSOK: Jelenleg nem indul

JÖVŐ VÁROSA - Tervezzünk együtt egy élhető világot! 

5-8. évfolyamosok számára 

A tábor során a gyerekek a mai városok problémáiból kiindulva igyekeznek a jövő kihívásaira megoldást találni. A résztvevők várostervezési és -fejlesztési folyamatokban vesznek részt, ahol mindenkinek megvan a saját feladata, felelősségi területe. Viszont egy város megalkotása csakis közösen sikerülhet, így a területeknek össze kell dolgozniuk az ideális város megalkotása érdekében. Álmaik városának megépítésében segítségükre lesz a 3D nyomtató, a micro:bit mikrokontroller és a lézervágó.

A tábor során a szakmai anyag alapjait a Maker's Red Box adja.

#laptopok #3D nyomtató #lézervágó

TURNUSOK: Jelenleg nem indul
Várjuk jelentkezésedet! Ha van kérdésed, hívj minket munkaidőben a +3670 440 4400 telefonszámon. 

Általános szerződési feltételeket a lenti linkről letöltheted: 


GYIK

1. Kell-e hozni valamit a táborba? 

Nem, kell, minden eszközt biztosítunk, ami a táborhoz szükséges.

2. Mi történik, ha a reggeli forgalom miatt elkésünk?  

Semmi, amikor megérkezel, tudsz csatlakozni a programhoz. Ennek ellenére próbálj időben érkezni, hogy ne maradj le semmiről.

3. Meg tudjátok-e oldani az étkezésemet, ha gluténérzékeny vagyok?

Igen. Tudunk gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus étkezést biztosítani.

4. Kell-e fizetni a parkolásért? 

Sajnos mindkét helyszínen fizetős a parkolás.

5. Lehet-e SZÉP kártyával fizetni?  

IGEN. :)

Táborunk díja SZÉP kártyával is fizethető, idén bármelyik zsebből.

Így tudsz fizetni SZÉP kártyával:

K&H:

A K&H SZÉP Kártyarendszer Kártyabirtokosi felületén az új előlegfizetés funkcióval a kártyabirtokosoknak lehetősége nyílik fizetést kezdeményezni egy elfogadóhely számára. Az elfogadóhely (Edufun Budapest) azonosítószámának (240002428) megadása után, az előleg kifizetéséhez csupán az alszámla kiválasztása és a tranzakció összegének megadása szükséges. A fizetési művelet elszámolására a tranzakciót követő munkanapon kerül sor. Az előlegfizetéssel kapcsolatos további információt, valamint használati segédletet ezen az oldalon talál, ahol a K&H SZÉP Kártyával kapcsolatos legfrissebb információk is megtalálhatóak.

OTP:

Lépjen be a https://magan.otpportalok.hu/fooldal/ oldalra. Belépés után, a bal oldalon található az ELŐLEGFIZETÉS menüpont.
Az elfogadóhely neve: Edufun Budapest (Salgótarjáni u. 12-14. ) (begépeléskor megjelenik az elfogadóhely-lista).
Válassza ki a zsebet, ahonnan a fizetést teljesíti.
Az adatok beírása után a honlap átirányítja az OTPdirekt oldalára.
A kártya típusa az EGYÉB, míg a kibocsátó bank neve az OTP Bank lesz.
A SZÉP-kártyán szereplő név és a kártya lejárati dátumának megadása után az ELKÜLD gombbal végrehajtható a tranzakció.

MKB:

MKB SZÉP kártyával is megoldható az online fizetés. Kérjük, hogy MKB SZÉP kártya fizetés esetén keressenek minket telefonon: +36704404400

Rólunk mondták


"A lányom a tábor alatt nagyon nagy örömmel mesélt a táborban halottakról/a látott dolgokról. Szerdán már azt mondta, hogy úgy örül, hogy mehet mert vannak új barátai és sokat tanulnak. A célom az volt a táborral, hogy megmutassam neki, hogy milyen jó dolgok vannak es a tanulás nem csak a száraz tananyagból áll. Ez abszolút sikerült. :) És mások is ezt mondták. Szóval nagyon szépen köszönjük az egészet nagyon szuper volt. Én meg felnőttként is részt vettem volna rajta. :)"

B.A.


"Kedves munkatársak, profi felkészültség mindenki részéről, kellemes környezet. Kisfiam napról napra jobban érezte magát, annak ellenére, hogy mar hétfőn is áradozott a táborról."

F.E.

"Csak köszönetet szeretnék mondani, a kislányom nagyon jól érezte magát! olyan dolgokat próbált ki, ami eddig egyáltalán nem érdekelte, most meg totál lelkes! Nagyon jó volt a társaság és az animátorok! Egyszóval fantastic!"

S.T.Pesti tábor helyszín: 

Edu&Fun x Telekom Digitális Élményközpont

Edu_Fun

1087. Salgótarjáni út 12-14. ( A stadion oldalában, bejárat a Salgótarjáni út felől)

+3670 440 4400 

Budai tábor helyszín:

Makerspace Buda

Marczibányi Téri Művelődési Központ

1022 Marczibányi tér 5/A

A táborok magas szakmai színvonalát biztosítják: