SZAKKÖRÖK

Szakköreink célja, hogy egy-egy modern technológiai megoldással a gyerekek ne csak élmény szintjén találkozzanak, hanem azokat valós problémák megoldásához is fel tudják használni. Gondolkodjunk közösen arról, hogyan tudják biztonságosabbá, kényelmesebbé tenni az életünket, hatékonnyá tenni az energiafelhasználásunkat, megmenteni a bolygónkat, hogyan tudunk új, nagyszerű dolgokat létrehozni.


ISKOLA UTÁNI FOGLALKOZÁSOK

Helyszín: Edu&Fun x Telekom Digitális Élményközpont(Új Hidegkuti Nándor Stadion)
1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.
(oldalsó üvegfali bejárat)

A 12 alkalomból álló szakköreink ingyenesek!

A foglalkozások minimum létszám 6 fő, maximum létszám 12 fő.

Jelentkezni a lenti űrlap segítségével lehet.
Időpontok és tematikák alább találhatóak.

EDU&FUN FACTORY

  • 5-10. évfolyamos diákoknak

Az EDU&FUN Factory fejlesztőket keres. Ha tudsz csapatban dolgozni, nem riadsz vissza a kihívásoktól és szeretsz új dolgokat kipróbálni, csatlakozz hozzánk!

A 12 alkalmas szakkör során a résztvevők megismerkednek a legmodernebb alkotótechnológiákkal (3D nyomtatás, lézervágás stb.), illetve mikroelektronikai eszközök programozásával. A felkészülési időszakot egy csapatban végzett fejlesztési feladat követi, amely során a csapat egy közösen választott önműködő szerkezetet alkot.

A szakkörön a résztvevők tapasztalatot szereznek abban, hogyan kell egy agilis munkakörnyezetben dolgozni. Miközben adott problémákra csapatban keresnek kreatív megoldásokat, megtanulják a fejlesztési feladatot menedzselni, a részfeladatokat egymás között elosztani, ütemezni.

Kezdés: 09.20.

Minden szerdán 15.00-16.30-ig

ROBOTIKA KLUB

  • 7-10. évfolyamos diákoknak

Ha érdekelnek a robotok, szeretnél robotot építeni, programozni, de még nem vagy önálló a fejlesztésben, akkor várunk az EDU&FUN Robotika Klubjába!

A 12 alkalom során ismerkedünk a robottechnológia legmodernebb megoldásaival, vezérlünk mobil robotokat, alkotunk saját konstrukciókat, kipróbálunk ipari robotmegoldásokat, modellezünk gyártási folyamatokat. Építünk és programozunk mindenféle működő szerkezeteket.

A Robotika Klubba várjuk azokat a gyerekeket, akik a robottechnológiával most ismerkednek, és azokat is, akik kísérleteztek már ezen a területen – akár programozással vagy robotok alkotásával. A foglalkozásokon komplex kihívásokat kínálva fejlesztjük a logikus-algoritmikus gondolkodást, a problémamegoldást, ösztönözzük a kreativitást. Pályaorientációs céllal megmutatjuk a terület különböző lehetőségeit a későbbi sikeres karrier felé vezető úton.

Kezdés: 09.21.

Minden csütörtökön 15.00-16.30-ig


TECHMÁGUSOK OTTHONA

  • 5-6. évfolyamos diákoknak

Gondolkodtál már azon, mitől okos egy óra? Mitől okos egy autó? És mitől okos egy ház?

Ezen a szakkörön választ kaphatsz a fenti kérdésre, és magad is tervezhetsz okosházat napjaink legmodernebb tárgyalkotó technológiáival, és még mikroelektronikai megoldásokkal is okosíthatod.

A 12 alkalmas szakkör során minden résztvevő saját okosházat tervez és alkot meg 3D nyomtató és lézervágó segítségével. A házakat programozott okosmegoldásokkal tesszük fenntarthatóvá, biztonságossá és kényelmessé. Az elkészült házakból az általunk elképzelt város lakónegyedét tervezzük meg.

Az alkotó játék során építünk a résztvevők hozott ötleteire, kreativitására, fejlesztjük a problémamegoldó képességüket.

Kezdés: 09.21.

Minden csütörtökön 15.00-16.30-igJELENTKEZÉS

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni a szakköreinkre.
Jelentkezési határidő: szeptember 18. hétfő
A további tudnivalókat a megadott mailcímre fogjuk elküldeni.

További információért írj az info@edufun.hu e-mail címre, vagy hívj minket a +3670 440 4400 telefonszámon.