TÁBORAINK

NYÁRI TÁBOROK

Táborainkban a gyereket korosztályonként osztjuk el. Minden évben új digitális kalandokkal várjuk a diákokat!

A tantermi oktatáson kívül figyelmet fordítunk arra is, hogy kimenjünk a szabadba, és megmozgassuk őket a közeli focipályán.2023-ban már 2 helyszínen!

  • PEST: EDU&FUN Digitális Élményközpont (Új Hidegkuti Nándor Stadion) 1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.
  • BUDA:  Marczibányi Téri Művelődési Központ - 1022, Marczibányi tér 5/A


Táboraink ára:

EDU&FUN Digitális Élményközpontban 68.900 Ft / fő / 5 nap

Marczibányi téri művelődési központban 73.900 Ft / fő / 5 nap

A tábor ára tartalmazza:

- az egész napos programot szabadtéren és beltérben: a legmodernebb technológia eszközök használatát, szakértő pedagógusok által felépített projectekben való részvételt. A gyerekek egy hét alatt olyan tudással gyarapodnak, amelyek később is hasznukra válik, játszva tanulhatják meg a programozás alapjait, vagy a kár a 3D tervezőprogram használatát. 

- kiscsoportos foglalkozásokat, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a közös alkotásra, együttműködésben, és arra, hogy mindenki belevigye a saját ötletét egy - egy project elkészítésekor

- napi háromszori étkezést

- táboros meglepetést

TÁBORAINK: 

1-2. évfolyam részére Legyél Te a rendező!

Napjaink egyik leglátványosabb varázslata a mozgókép. Biztos Te is gyakran rácsodálkozol a mesék izgalmas képi világára vagy a filmek trükkjeire. Táborunkban készíthetsz majd rajzolt és digitális animációt green box technikával, csodaforgót kicsiknek szánt mikroelektronika-készlet használatával. Az animációkészítés mellett a tábor során együtt fedezzük fel a 3D tervezés és nyomtatás világát, a tábor végére pedig garantáltan elkészül az első saját LEGO-kisfilmed!
Tabletek, zöld háttér, LEGO, littleBits, 3D nyomtató. 

Időpontok: 

  • Edu&Fun központ - PEST: 

Június 19-23. , július 10-14.

  • Marczibányi Művelődési központ - BUDA: 

Július 21-Augusztus 4. 

Érdeklődni telefonszám megadásával az info@edufun.hu e-mail címen,vagy munkaidőben a +3670 440 4400 telefonszámon lehet.